TEDEN OTROKA V ODDELKU PODALJŠANEGA BIVANJA

Začetek oktobra je tudi na naši šoli zaznamoval teden otroka. Cel teden so potekale dejavnosti, ki so zadostile zanimanjem čim večjega števila otrok, še posebej pa smo se potrudili, da je bil teden poseben za naše najmlajše.  

Začeli smo z literarno-plesno delavnico, ki jo je za prvošolčke pripravila gospa Katja Čuk, starejši otroci pa so se potrudili za jesensko okrasitev hodnikov.

Torek je bil namenjen športnim dejavnostim. Učence je po koncu pouka na hodniku presenetil poligon s številnimi ovirami. Navdušenje otrok ob novem izzivu je bilo veliko, vendar se je še povečalo, ko so izvedeli, da jih zunaj čakajo igre brez meja. Igrali so med dvema ognjema, se lovili, navijali in krepili svoj športni duh.

V sredo so se učenci 1. in 2. razreda udeležili prav posebnega dogodka. Tretješolci so jim namreč pripravili modno revijo s štirimi izhodi. Učenci so sklenili, da se želijo tudi oni drugo leto preizkusiti v vlogi modelov. Sledil je ples po razredih, kjer so se otroci pozibavali v ritmu svojih najljubših pesmi.

V četrtek smo se prelevili v znanstvenike. Otroci so bili navdušeni nad poskusi, ki so jih samostojno izvedli, najbolj všeč pa sta jim bila eksplozija barve in vulkan.

Za zaključek tedna smo učiteljice za učence pripravile kino dan. Pravega vzdušja pa ne pričara le izbira ustreznega animiranega filma. Na tem mestu bi se radi zahvalili prijazni gesti podjetja Maribox, ki je za naše učence pripravilo paketke sveže in okusne pokovke. Najlepša hvala!

Iskrivi otroški pogledi, nasmejani obrazi in razigranost učencev so nam pokazali, da je bil letošnji teden otroka zelo uspešen, hkrati pa se je to skladalo z letošnjo tematiko RAZIGRAN UŽIVAJ DAN.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost