Naša učenka Jana Koren gre v London

V šolskem letu 2014 / 2015 so naši učenci ponovno tekmovali za angleško bralno značko BOOKWORMS pod okriljem Mladinske knjige in mentorstvom Zdenke Opalič in Jureta Petića. Tudi letos je bil odziv množičen, za kar bodo učenci ob koncu šolskega leta glede na uspešnost prejeli potrdila za sodelovanje, pohvale in priznanja. Vsi pridni bralci pa sodelujejo tudi v žrebu z različnimi nagradami. Poleg znanja angleščine, ki ga je z branjem pridobila, je bila naša učenka Jana Koren v žrebu deležna glavne nagrade. Jana bo tako z agencijo Twin potovala v London in uživala v znamenitostih in lepotah angleške prestolnice ter imela možnost nadgraditi svoje znanje angleškega jezika. V imenu šole čestitamo vsem prejemnikom bralne značke, Jani pa želimo obilico užitkov v Angliji.

 

Izjava učenke Jane Koren:
 
Zelo sem hvaležna za priložnost potovati v London. Ko sem brala angleške knjige, si nikoli nisem predstavljala da bom tako nagrajena. Ko sem izvedela za nagrado, sem bila v šoku. Novica me je zelo osrečila. Berem od kar sem bila mala, ampak nikoli nisem bila za branje nagrajena, razen z znanjem. Sigurna sem, da bom angleške knjige brala še z večjim veseljem.
 
Izjava mentorja Jureta Petića:
 
Veseli me, da se učenci na šoli množično odločajo za sodelovanje pri angleški bralni znački. Pomembnost jezikov v današnjem svetu je neprecenljiva in potrebno jih je spodbujati pri učenju jezikov. Verjetno pa ni motivacijskih besed, ki bi lahko dosegle učinek nagradnega potovanja v London, zato Jani iz srca privoščim, da bivanje v Angliji v polni meri izkoristi za bogatenje svoje osebnosti v vseh pogledih.  

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost