Zlato, srebrno in bronasto priznanje na 33. srečanju Mladi za napredek Maribora

V Narodnem domu je v sredo, 6. 4. 2016, z razglasitvijo rezultatov potekalo sklepno dejanje 33. srečanja Mladi za napredek Maribora.

Naši raziskovalci so se letos odlično odrezali in zasedli dve prvi in drugo mesto. Timotej Furek in Aleksander Stojaković Voglar sta pod mentorstvom Rada Šumerja z nalogo “Manjši bratje – minoriti v Mariboru in Ptuju” dosegla zlato priznanje. Avtorja se bosta z mentorjem konec aprila udeležila nagradnega dvodnevnega potepanja po slovenski in hrvaški Istri.

Linda Buzhala, Šeherezada Bernica in Luka Moleh so z inovacijskim predlogom “Kako lahko učenci prispevamo k boljšemu vključevanju romskih učencev in učencev tujcev na naši šoli?” pod mentorstvom Blanke Kovačec dosegli srebrno priznanje.

Metka Jenčič in Živa Tolevski sta z nalogo “Slovenske tradicionalne jedi v mariborskih restavracijah” pod mentorstvom Bojane Cingerli dosegli bronasto priznanje.

Linda Buzhala, Metka Jenčič in Živa Tolevski so prejele še posebno priznanje, saj so raziskovalne naloge izdelale tri leta zapored.

Čestitamo!

 

(Visited 115 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost