Počitnice na drugi

II. gimnazija Maribor tudi letos organizira Počitnice na Drugi, ki bodo potekale med 25. in 29. junijem 2019 (torek – sobota).

Počitnice na Drugi so namenjene učencem 6., 7., 8. in 9. razredov, ki želijo svoj prvi teden počitnic preživeti na kreativen, ustvarjalen in zabaven način. Odločili smo se, da bomo tudi v letošnjem letu ponudili »Malo šolo Počitnic na Drugi«, ki je namenjena učencem 4. in 5. razreda osnovne šole.

Ponujamo 12 različnih področij, zabavnih, novih izkušenj iz biologije, kemije, matematike, francoščine, gledališke umetnosti – muzikla, računalništva, angleščine, francoščine, debate, fizike, filozofije ter likovno delavnico. Mala šola Počitnic na Drugi ima svoj, prilagojen program.

Otroci imajo zagotovljen zajtrk in kosilo. Ob programu, ki vsebuje tudi rekreacijo in družabne igre, bodo otroci sredo preživeli na kopanju v Olimju (Family fan). Še posebej bo zanimiv petek, ko se bodo otroci po delavnicah odpravili na izlet in preživeli večer ter noč ob bogatem programu na II. gimnaziji.

Program in vse potrebne podatke s prijavnico najdete na spletni strani II. gimnazije (Počitnice na Drugi), http://www.druga.si/pocitnice-na-drugi

(Visited 88 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost